«Έπεσαν» πυροβολισμοί στη Λεμεσό – Γάζωσαν γραφεία τα ξημερώματα

«Έπεσαν» πυροβολισμοί στη Λεμεσό – Γάζωσαν γραφεία τα ξημερώματα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν ξημερώματα Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 1:10 τα ξημερώματα έξω από γραφεία στη Λεμεσό τα οποία στεγάζονται στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ρίχθηκαν 7 πυροβολισμοί από πυροβόλο όπλο εκ πρώτης όψεως πιστόλι, οι οποίοι εκπλήξαν την γυάλινη πόρτα του γραφείου.

Στην σκηνή εντοπίστηκε αριθμός από κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και παραμένει υπό φρούρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.