ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ναυάγιο στη Σάμο - Μία νεκρή και πολλοί αγνούμενοι

Νέο ναυάγιο στη Σάμο - Μία νεκρή και πολλοί αγνούμενοι

Δεν έχουν τέλος τα ταξίδια θανάτου στο Αιγαίο.

Νέο ναυάγιο, με ανατροπή σκάφους έξω από τη Σάμο, σε βραχώδη θαλάσσια περιοχή. Αγνοούνται τέσσερα άτομα, ενώ διασώθηκαν δεκατρείς. Μία μέχρι στιγμής, η νεκρή

Μια νεαρή κοπέλα ανασύρθηκε νεκρή στο Γαλάζιο Σάμου, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν πρόσφυγες προσέκρουσε στα βράχια, ενώ προσπαθούσαν να αποβιβαστούν. Αγνοούνται τέσσερα άτομα, ενώ διασώθηκαν δεκατρείς από τους επιβαίνοντες στο σκάφος του θανάτου.

Η βάρκα ανετράπη από άγνωστες μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Αυτήν την στιγμή διενεργούνται έρευνες από το λιμενικό, ιδιωτικά σκάφη και δύτες. Η περιοχή είναι βραχώδης και πνέουν άνεμοι 6 μποφόρ.

Εν τω μεταξύ, 3.337 πρόσφυγες αναμένεται να φτάσουν μέχρι το μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά, με δύο πλοία. Πρόκειται για το "Ελευθέριος Βενιζέλος" που μεταφέρει 2.495 πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη και το "Νήσος Ρόδος" που μεταφέρει άλλους 842 από Χίο και Μυτιλήνη.

Πηγή news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top