ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πάτρα: Είχε βιάσει ανήλικο ο 54χρονος χασισοκαλλιεργητής

Σοκ στην Πάτρα: Είχε βιάσει ανήλικο ο 54χρονος χασισοκαλλιεργητής

O 54χρονος συνελήφθη χτες μαζί με τον 57χρονο συνεργό του - Διατηρούσε μία μεγάλη χασισοφυτεία στην περιοχή Πέττα

Δεν γλιτώνει τη φυλακή ο 54χρονος καλλιεργητής της μεγάλης χασισοφυτείας που εντοπίστηκε στην περιοχή Πέττα της Αχαΐας, ανεξάρτητα από τη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Κι αυτό, γιατί είναι φυγόποινος για μια πολύ σοβαρή υπόθεση βιασμού ανήλικου!

Όπως αποκαλύφθηκε από τον έλεγχο των αστυνομικών, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κεφαλληνίας με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 16 ετών για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκου. Όμως, δεν είχε εντοπιστεί για να εκτίσει την ποινή, κάτι που θα γίνει τώρα.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών άσκησε στον 54χρονο χασισοκαλλιεργητή και τον 57χρονο συνεργό του που διακινούσε το εμπόρευμα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απείθεια κατά περίπτωση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτέλεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην περιοχή της Οβρυάς ο 57χρονος στο όχημα του οποίου βρέθηκαν τέσσερις σάκοι με 17 κιλά ακατέργαστη κάνναβη που του είχε παραδώσει ο 54χρονος. Ο φυγόποινος συνελήφθη οπλισμένος με περίστροφο μετά από πεζή καταδίωξη στη δασική περιοχή όπου καλλιεργούσε 470 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως δυόμισι μέτρα και αποξήραινε άλλα 30.

Μάλιστα, είχε εγκαταστήσει σκηνή στο εσωτερικό της οκτώ επιπέδων φυτείας με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος από κοντινό ρέμα, στην οποία διέμενε μόνιμα έχοντας εφοδιαστεί με είδη ρουχισμού, τρόφιμα, πετρογκάζ και σκεύη. Εκεί βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με κάνναβη τριών κιλών και 214 γραμμαρίων αξίας άνω των 80.000 ευρώ και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και το όχημα του 57χρονου.

Πηγή: protothema

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top