Η ΕΛΑΣ πήρε τον server της εταιρείας που κατέθεσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη για να ελέγξει την γνησιότητά τους

Η ΕΛΑΣ πήρε τον server της εταιρείας που κατέθεσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη για να ελέγξει την γνησιότητά τους

Έφοδο πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ στην εταιρεία που κατέθεσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη. Την επιχείρηση πραγματοποίησαν στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας κατόπιν σχετικής εντολής του κ. Μπακαΐμη, Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/2) μετέβη στην εταιρεία ο Εφέτης Ανακριτής με ΔΕΕ στον Πλαταμώνα και στη συνέχεια έκαναν έφοδο στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, παίρνουν βίντεο και καταγραφικά. Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν το υλικό που παραδόθηκε στο γραφείο του Ανακριτή είναι τα ίδια με αυτά που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE