YouTuber Γιαννέλης: «Εκανα το καθήκον μου» - Αμετανόητος που αψήφησε την απαγόρευση στην Κόκκινη Παραλία μετά τους σεισμούς

YouTuber Γιαννέλης: «Εκανα το καθήκον μου» - Αμετανόητος που αψήφησε την απαγόρευση στην Κόκκινη Παραλία μετά τους σεισμούς

Παρά την απαγόρευση πρόσβασης στην Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης, λόγω των κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από τους διαδοχικούς σεισμούς στο νησί, ο YouTuber Γιαννέλης αποφάσισε να εισέλθει στον χώρο, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις οδηγίες.

Όταν έγινε μάλιστα αντιληπτός από τους πυροσβέστες που κινητοποιήθηκαν, τους απάντησε: «Ήρθα να ελέγξω τη σοβαρότητα της κατάστασης, είμαι YouTuber».

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewsCy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE