Τους έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό μέρα - μεσημέρι

Τους έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό μέρα - μεσημέρι

Κλοπή αντικειμένων αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ από σπίτι στην Αραδίππου

Ένα χρυσό δακτυλίδι, δύο ρολόγια και ένα i–pad, όλα συνολικής αξίας 3,500 χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν χθες από οικία στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρας κατήγγειλε γύρω στις έξι χθες το απόγευμα στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, ότι μεταξύ των ωρών 10 το πρωί με 17.30 το απόγευμα, άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι του και έκλεψαν ένα χρυσό δαχτυλίδι αξίας 2,500 χιλιάδων ευρώ, δύο ρολόγια αξίας 350 ευρώ  και ένα i–pad αξίας 650 ευρώ.
 
Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια. Στην οικία δεν υπάρχει  σύστημα συναγερμού.

Πηγή KΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE