Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις περιοχές 15:56 ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση ζωής μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Κόννου, περιοχή Κάβο Γκρέκο.
Έγινε διάσωση ζωής δυο ατόμων τα οποία βρίσκονταν στα βράχια με την χρήση διασωστικής εξάρτησης. Τα δυο άτομα παραδόθηκαν στο πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Αμμοχώστου. Επίσης στην διάσωση ανταποκρίθηκε και υποστήριξε τη διάσωσηκαι η Ε.Μ.Α.Κ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επιπρόσθετα ενημέρωση για το συμβάν ειπχε καιτο Κ.Σ.Ε.Δ. για ανάλογη ανταπόκριση της Λιμενικής Αστυνομία σε περίπτωση ανάγκης.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 36 περιστατικά, 21 πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις .
— Andreas Kettis (@akettis) March 4, 2025
Στις περιοχές 15:56 ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση ζωής μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Κόννου, περιοχή➡️
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις