«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Διάσωση δυο προσώπων στο Κάβο Γκρέκο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Διάσωση δυο προσώπων στο Κάβο Γκρέκο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 36 περιστατικά, 21 πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις περιοχές 15:56 ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση ζωής μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Κόννου, περιοχή Κάβο Γκρέκο.

Έγινε διάσωση ζωής δυο ατόμων τα οποία βρίσκονταν στα βράχια με την χρήση διασωστικής εξάρτησης. Τα δυο άτομα παραδόθηκαν στο πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Αμμοχώστου. Επίσης στην διάσωση ανταποκρίθηκε και υποστήριξε τη διάσωσηκαι η Ε.Μ.Α.Κ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επιπρόσθετα ενημέρωση για το συμβάν ειπχε καιτο Κ.Σ.Ε.Δ. για ανάλογη ανταπόκριση της Λιμενικής Αστυνομία σε περίπτωση ανάγκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE