Στο κελί 33χρονος για πλαστογραφία σε υπόθεση πώλησης γης και άλλες απάτες

Στο κελί 33χρονος για πλαστογραφία σε υπόθεση πώλησης γης και άλλες απάτες

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 33χρονου στη Λεμεσό, βάσει δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις πλαστογραφίας και άλλων αδικημάτων.

Εναντίον του 33χρονου εκκρεμούσαν δύο καταγγελίες, που έγιναν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2025, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, έκδοσης επιταγών χωρίς αντίκρισμα και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 33χρονος φέρεται να επιχειρούσε με διάφορους τρόπους να αποκομίσει χρηματικά ποσά, είτε μέσω πλαστών εγγράφων, όπως σε υπόθεση πώλησης γης, είτε με άλλες μεθόδους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε» - «Κλείδωσε» το ραντεβού Χριστοδουλίδη-Τατάρ για ΜΟΕ

Λετυμπιώτης: «Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε» - «Κλείδωσε» το ραντεβού Χριστοδουλίδη-Τατάρ για ΜΟΕ

Επιβεβαιώθηκε η πρώτη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη και Ερσίν Τατάρ για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) είναι στις 2 Απριλίου στις 9:30 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE