Θλίψη στον Κυπριακό ποδοσφαιρικό κόσμο: «Έφυγε» η Κατινού - «Θλιβόμαστε γιατί τέτοιοι Άνθρωποι δεν γεννιούνται και δεν υπάρχουν πλέον»

Θλίψη στον Κυπριακό ποδοσφαιρικό κόσμο: «Έφυγε» η Κατινού - «Θλιβόμαστε γιατί τέτοιοι Άνθρωποι δεν γεννιούνται και δεν υπάρχουν πλέον»

Με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) ότι χθες έφυγε από τη ζωή η Κατίνα Παναγίδη Μιχαηλίδη, η αγαπημένη Κατινού, εκ των ιδρυτών και η πρώτη Πρόεδρος, καθώς και Επίτιμη Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου. Η μακαριστή άφησε πίσω της μια κληρονομιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

«Δεν θλιβόμαστε για τον χαμό της, θλιβόμαστε γιατί τέτοιοι Άνθρωποι δεν γεννιούνται και δεν υπάρχουν πλέον», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου, εκφράζοντας παράλληλα την περηφάνια και την τιμή που είχαν να την γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της. Η Κατίνα Παναγίδη ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα, πάντοτε χαμογελαστή, που αφιέρωνε τον εαυτό της στους άλλους, χωρίς καμία πρόθεση ανταπόδοσης ή επιδειξιμανίας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ΑΣΙΛ, η ζωή της ήταν γεμάτη δράση και δυναμισμό, καθώς συμμετείχε ενεργά σε πλήθος φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και κοινωνικών δραστηριοτήτων. Η συνεισφορά της στο Γυναικείο Τμήμα του ΑΣΙΛ είναι ανεκτίμητη, ενώ η αγωνιστική της συμμετοχή στον αγώνα 55-59 καταδεικνύει την αφοσίωση της σε σκοπούς που υπερβαίνουν τα προσωπικά της ενδιαφέροντα.

Μια από τις τελευταίες πράξεις της ήταν η πρόθυμη συμμετοχή της σε ένα φιλμάκι για την ομάδα, που απαιτούσε πολύωρη ταλαιπωρία. Παρά την σοβαρή κατάσταση της υγείας της, η Κατίνα δεν δίστασε να προσφέρει, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αφοσίωσή της στην καλή δουλειά του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΙΛ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους της και ανακοινώνει ότι θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2025, στις 3μμ στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Παλλουριώτισσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE