Αβέρωφ Νεοφύτου: Το μήνυμα στον ΠτΔ λίγες ώρες πριν τη Γενεύη - «Δείξε θάρρος και τόλμη»

Αβέρωφ Νεοφύτου: Το μήνυμα στον ΠτΔ λίγες ώρες πριν τη Γενεύη - «Δείξε θάρρος και τόλμη»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Αβέρωφ Νεοφύτου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη δηλώνοντας ξεκάθαρα τη στήριξή του.

«Αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας, το πατριωτικό χρέος μου επιβάλλει να δηλώσω: Πρόεδρε Χριστοδουλίδη δείξε θάρρος και τόλμη για τη Λύση στη Γενεύη και θα με βρεις στο πλάι σου. Η Ιστορία κρίνει όλους μας και πρώτον εσένα», έγραψε ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «Χ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.