Θρήνος για την 28χρονη Σαβίνα: Πότε θα τελεστεί η κηδεία - Η επιθυμία και η παράκληση της οικογένειας

Θρήνος για την 28χρονη Σαβίνα: Πότε θα τελεστεί η κηδεία - Η επιθυμία και η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της 28χρονης Σαββίνας, πρώην στέλεχος της Φοιτητικής Παράταξης Κυπρίων Πρωτοπορία Ιωαννίνων.

Η Εξόδιος ακολουθία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στη Λεμεσός, στις 20/03/2025, η ώρα 15:00. Καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 13:30 στην εκκλησία. Επιθυμία της οικογένειας, όλοι οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία να φοράνε λευκά ρούχα.

Οι τεθλιμμένοι:

Ο πατέρας: Μύρων Χαραλάμπους
Η μητέρα: Αρίστη Χαραλάμπους
Τα αδέλφια: Αννίτα – Παύλος, Οδύσσεια – Δώρος
Οι λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το ειδικό σχολείο Αποστόλου Λουκά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE