Λεμεσός: Χάθηκαν τα ίχνη ηλικιωμένου που πάσχει από Αλτσχάιμερ - Έκκληση βοήθειας από την κόρη του

Λεμεσός: Χάθηκαν τα ίχνη ηλικιωμένου που πάσχει από Αλτσχάιμερ -  Έκκληση βοήθειας από την κόρη του

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει μία γυναίκα από τη Λεμεσό, αναφορικά με τον πατέρα της, ο οποίος πάσχει από τη Νόσο του Αλτσχάιμερ και έχουν χαθεί τα ίχνη του. 

Σύμφωνα με την γυναίκα, ο ηλικιωμένος απουσιάζει από την οικία του στην περιοχή Τσιρείου. Πριν από την εξαφάνιση του φορούσε σκούρο γκρι-μαύρο σακάκκι και μπεζ παντελόνι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.