Πυροβολισμοί στο προξενείο του Ιράκ στην Κωνσταντινούπολη

Πυροβολισμοί στο προξενείο του Ιράκ στην Κωνσταντινούπολη

νοπλοι που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι πυροβόλησαν οκτώ φορές την πρόσοψη του προξενείου του Ιράκ στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς να προκληθούν ζημιές, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

«Απόψε, άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ εναντίον του γενικού προξενείου του Ιράκ. Δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες, ούτε υλικές ζημιές», σύμφωνα με τον Οντζού Κετσελί.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι διεξάγεται έρευνα από τις υπηρεσίες ασφαλείας και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης των δραστών. Υποσχέθηκε επίσης ότι «οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Σε μια περίοδο όπου τα ποσοστά των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε στη Λάρνακα τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Μιχάλη Γιακουμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE