Βαρύ πένθος ανά το παγκύπριο: Έφυγε από την ζωή 18χρονος - Έδινε μάχη με τον καρκίνο - Δείτε φωτογραφία του

Βαρύ πένθος ανά το παγκύπριο: Έφυγε από την ζωή 18χρονος - Έδινε μάχη με τον καρκίνο - Δείτε φωτογραφία του

Στο πένθος βυθίστηκε όλη η Πάφος στο άκουσμα του θανάτου του μόλις 18 ετών Δημήτριου- Μάριου Λαγούδη ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του 18χρονου Δημήτριου - Μάριου τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Παράκληση της οικογένειας, των συμμαθητών, των φίλων και των συγγενών του 18χρονου ήταν, όσοι παρέστησαν στην κηδεία, να φορούν λευκά ρούχα, ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης, απευθύνοντας με αυτόν τον τρόπο το ύστατο χαίρε στον Δημήτριο-Μάριο.

Αντί στεφάνων έγιναν εισφορές για το Παιδογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου και τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE