Τραμπ: Η Ρωσία θέλει να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ίσως όμως καθυστερεί

Τραμπ: Η Ρωσία θέλει να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ίσως όμως καθυστερεί

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Newsmax τηνΤρίτη πως η Ρωσία θέλει να τελειώσει ο πόλεμος με την Ουκρανία, ωστόσο αναγνώρισε πως η Μόσχα πιθανόν να κωλυσιεργεί.

«Νομίζω πως η Ρωσία θέλει να δει να τελειώνει αυτό, αλλά θα μπορούσε επίσης [ενν. να αληθεύει] πως σέρνει τα πόδια της», είπε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

Κατά καιρούς το τελευταίο διάστημα ο Αμερικανός πρόεδρος έχει διατυπώσει τη θέση ότι η Ρωσία θέλει να μπει ένα τέλος στον πόλεμο, ενώ και ο ίδιος υποστηρίζει το ενδεχόμενο.

Πηγή: protothtema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.