Νέο περιστατικό με φωτιά σε όχημα - Έχουν κλείσει όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας και στις δυο κατευθύνσεις

Νέο περιστατικό με φωτιά σε όχημα - Έχουν κλείσει όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας και στις δυο κατευθύνσεις

Στον αυτοκ/δρομο Λ/σού – Πάφου, παρά την έξοδο Πισσουρίου, λόγω φωτιάς σε όχημα, έχουν κλείσει όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας και στις δυο κατευθύνσεις.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με υποδείξεις αστυνομικών.

ΝΕΟΤΕΡΟ (14:01): Δόθηκε ξανά στη κυκλοφορία, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, ο οποίος είχε κλείσει προηγουμένως, λόγω φωτιάς σε όχημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE