Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα καθώς τα δύο οχήματα κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο της ορεινής περιοχής Σαπάντα Ντιαμαντίνα, η οποία αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
Στο βαν επέβαιναν 16 άνθρωποι, εννέα εκ των οποίων ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας που επέστρεφαν στην πόλη Ρούι Μπαρμπόζα από την Μπόα Βίστα ντο Τουπίμ, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων.
«Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, οκτώ παιδιά και τρεις ενήλικοι», σε αυτήν τη σφοδρή σύγκρουση, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sociedade ο Νέι Ντίας, δήμαρχος της πόλης Ρούι Μπαρμπόζα.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του δυστυχήματος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




