Ληστεία στη Λάρνακα: Κουκουλοφόροι πρόταξαν μαχαίρι και ξάφρισαν περίπτερο

Ληστεία στη Λάρνακα: Κουκουλοφόροι πρόταξαν μαχαίρι και ξάφρισαν περίπτερο

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Τετάρτη 02/04/2025, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ στο περίπτερο βρισκόταν ο 71χρονος ιδιοκτήτης, εισήλθαν σε αυτό τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με φούτερ και κουκούλες και υπό την απειλή μαχαιριών που είχαν στην κατοχή τους, άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE