Ληστεία στη Λάρνακα: Κουκουλοφόροι πρόταξαν μαχαίρι και ξάφρισαν περίπτερο

Ληστεία στη Λάρνακα: Κουκουλοφόροι πρόταξαν μαχαίρι και ξάφρισαν περίπτερο

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Τετάρτη 02/04/2025, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ στο περίπτερο βρισκόταν ο 71χρονος ιδιοκτήτης, εισήλθαν σε αυτό τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με φούτερ και κουκούλες και υπό την απειλή μαχαιριών που είχαν στην κατοχή τους, άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE