Μεγάλη ποσότητα κάνναβης - Εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο σε αποσκευές - Χειροπέδες σε 26χρονη -Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης - Εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο σε αποσκευές - Χειροπέδες σε 26χρονη -Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων, στο πλαίσιο της συνεργασίας και των συντονισμένων ενεργειών τους για τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στη Δημοκρατία, προχώρησαν στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, βάρους 40 κιλών περίπου, που εντοπίστηκε στις αποσκευές γυναίκας ηλικίας 26 ετών, η οποία αφίχθηκε στις 30/03/2025 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στις δύο ταξιδιωτικές αποσκευές της 26χρονης, εντοπίστηκαν 2 νάιλον συσκευασίες κενού αέρος, εντός των οποίων υπήρχαν μικρότερες συσκευασίες που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης μικτού βάρους περί τα 40 κιλά. Η 26χρονη συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης της για περίοδο 8 ημερών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας), συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE