Μεγάλη ποσότητα κάνναβης - Εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο σε αποσκευές - Χειροπέδες σε 26χρονη -Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης - Εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο σε αποσκευές - Χειροπέδες σε 26χρονη -Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων, στο πλαίσιο της συνεργασίας και των συντονισμένων ενεργειών τους για τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στη Δημοκρατία, προχώρησαν στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, βάρους 40 κιλών περίπου, που εντοπίστηκε στις αποσκευές γυναίκας ηλικίας 26 ετών, η οποία αφίχθηκε στις 30/03/2025 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στις δύο ταξιδιωτικές αποσκευές της 26χρονης, εντοπίστηκαν 2 νάιλον συσκευασίες κενού αέρος, εντός των οποίων υπήρχαν μικρότερες συσκευασίες που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης μικτού βάρους περί τα 40 κιλά. Η 26χρονη συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης της για περίοδο 8 ημερών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας), συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE