ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αγγελίδης για τα συμβάντα στο Αρεδιού: «Στην αρμοδιότητα του κ. Δημητρίου το όλο θέμα. Δεν μεροληπτεί»

Ο Αγγελίδης για τα συμβάντα στο Αρεδιού: «Στην αρμοδιότητα του κ. Δημητρίου το όλο θέμα. Δεν μεροληπτεί»

Την θέση ότι δεν υπάρχει καμία σκιά σε σχέση με την παρουσία της Αστυνομίας στο Αρεδιού τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/11) για την υπόθεση του ΟΣΕΛ, εξέφρασε με τοποθετήσεις του στο ThemaOnline, ο εκπρόσωπος Τύπου του σώματος, Ανδρέας Αγγελίδης.

Αρχικά μίλησε για το προηγούμενο δημοσίευμά μας (βλ. σύνδεσμο πιο κάτω), στο οποίο προβάλλεται ο ισχυρισμός περί φιλικής σχέσης του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας, Δημήτρη Δημητρίου, με τον Ιορδάνη Ιορδάνους, εκ των μετόχων του ΟΣΕΛ.

«Όσον αφορά τον ισχυρισμό ότι ο κ. Δημητρίου διατηρεί φιλικές σχέση με τον κ. Ιορδάνους, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο κ. Δημητρίου είναι Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, στην αρμοδιότητα του οποίου εμπίπτει και το εν λόγω θέμα. Δεν μεροληπτεί, αλλά ενήργησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.  Όποιος έχει στοιχεία ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα μπορεί να προβεί σε καταγγελία» τόνισε ο κ. Αγγελίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ξεκαθάρισε επίσης ότι η παρουσία ανδρών της αστυνομικής διεύθυνσης Λευκωσίας και της Μ.Μ.Α.Δ. στον σταθμό του Αρεδιού, «είχε ζητηθεί από πλευράς ΟΣΕΛ λόγω της εκτέλεσης του διατάγματος και συγκεκριμένα για σκοπούς ασφάλειας και διατήρησης της τάξης». Και πρόσθεσε: «Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που αναφέρετε κι εσείς στο δημοσίευμά σας».

Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα, ανέφερε: «Τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Λευκωσίας και της ΜΜΑΔ ενεργούσαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Όπως διαπιστώθηκε από τεχνικούς του ΟΣΕΛ, δεν ήταν δυνατός ο απεγκλωβισμός των οχημάτων. Σε κάποια στιγμή επιστρατεύτηκε εκσκαφέας για να γίνει επιχωμάτωση ενός ορύγματος. Ο χειριστής ου εκσκαφεά τον ξεκίνησε και σε κάποια στιγμή απεχώρησε. Κάποιος νεαρός διαμαρτυρήθηκε ότι κτυπήθηκε κατά την αποχώρηση του εκσκαφέα. Μεταφέρθηκε από συγγενικό πρόσωπο στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ερυθρότητα στο αριστερό πόδι. Το περιστατικό διερευνάται από την Αστυνομία».

Ο κ. Αγγελίδης κατέληξε λέγοντας τα ακόλουθα: «Η Αστυνομία στην προκειμένη περίπτωση ενήργησε μέσα σε νόμιμα πλαίσια. Αν γίνουν καταγγελίες από οποιονδήποτε για διάπραξη ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την όλη υπόθεση, η Αστυνομία θα το διερευνήσει».

Το προηγούμενο δημοσίευμα: Κουκουλοφόρος με μπουλντόζα υπό τα βλέμματα της ΜΜΑΔ έστειλε στο Νοσοκομείο συμπολίτη μας! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκινητική επιστολή 15χρονης στον Υπουργό Ιωνά Νικολάου – «Η δύναμη του κράτους είναι να κτυπάτε 15χρονα;»

Διαδήλωση… λεωφορείων του ΟΣΕΛ στο Προεδρικό - «Κύριε Αναστασιάδη, ανάλαβε τις ευθύνες σου»

Τραυματισμός 15χρονης, υπέστη νευρικό κλονισμό γυναίκα – Επιχείρηση Αστυνομίας στο Προεδρικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πρωταθλήτρια της Σκόπευσης Σ. Μιαούλη παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά την επέμβαση της Αστυνομίας – VIDEO

Μετακίνησαν με ρυμουλκά τα λεωφορεία του ΟΣΕΛ - Ολονύχτια επιχείρηση με κλούβες και ΜΜΑΔιτες! ΦΩΤΟ - BINTEO

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top