Σε αυτές τις περιοχές στη Λάρνακα θα γίνει διακοπή νερού την Πέμπτη - Λεπτομέρειες

Σε αυτές τις περιοχές στη Λάρνακα θα γίνει διακοπή νερού την Πέμπτη - Λεπτομέρειες

Διακοπή στη παροχή νερού στις περιοχές Κρασά και Συνοικισμός Ζήνων στην Λάρνακα θα σημειωθεί για μερικές ώρες αύριο Πέμπτη 3 Απριλίου.

Σε ανακοίνωση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας, αναφέρεται ότι «αύριο Πέμπτη 3 Απριλίου θα υπάρχει διακοπή της παροχής νερού στις περιοχές Κρασά και Συνοικισμού Ζήνων λόγω προγραμματισμένων εργασιών βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης. Η διακοπή θα αρχίσει στις 07.30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι».

Οι καταναλωτές «προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών».

Ο ΕΟΑ Λάρνακας «εκφράζει απολογίες για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE