Μακρόν μετά την απόφαση για Λεπέν: «Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη»

Μακρόν μετά την απόφαση για Λεπέν: «Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη»

Δύο ημέρες μετά την καταδίκη και την στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι από τη Μαρίν Λεπέν, ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε, με αφορμή τις αιτιάσεις σε βάρος του δικαστηρίου του Παρισιού που εξέδωσε την απόφαση από Βουλευτές φίλα προσκείμενους στο κόμμα του Εθνικού Συναγερμού, ότι «η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη» και «οι δικαστές πρέπει να προστατευτούν».

Όπως δήλωσε η Γαλλίδα Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφί Πριμά, η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου στο Παρίσι. Σύμφωνα με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο, ο Γάλλος Πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι όπως όλοι οι Γάλλοι πολίτες έτσι και η Μαρίν Λεπέν έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Χτυπήθηκαν ενεργειακοί στόχοι στην Τεχεράνη

Live: Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Χτυπήθηκαν ενεργειακοί στόχοι στην Τεχεράνη

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE