Επίθεση από κουκουλοφόρους σε ντελιβερά - Κρατούσαν ρόπαλα και του άρπαξαν και τα λεφτά

Επίθεση από κουκουλοφόρους σε ντελιβερά - Κρατούσαν ρόπαλα και του άρπαξαν και τα λεφτά

Ληστεία εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό διερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 23χρονος ντελιβεράς κατήγγειλε ότι γύρω στις 11.45μ.μ. χθες, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην Αγία Φύλα, δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.

Μάλιστα, είπε ότι τον χτύπησαν με ξύλο στο χέρι και τον έριξαν από τη μοτοσικλέτα. Ακολούθως του έκλεψαν τσαντάκι μέσης, που περιείχε 90 ευρώ.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο οι δράστες κρατούσαν μαχαίρια, ρόπαλα και φορούσαν κουκούλες.

Από το περιστατικό, ο 23χρονος δεν τραυματίστηκε και δεν επιθυμούσε να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE