ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που δέχθηκε απειλές για τη ζωή της - Συμπαράσταση από κόμματα και Ένωση Συντακτών
Υπενθυμίζεται ότι το όλο ζήτημα έφερε στην επιφάνεια πρώτα το ThemaOnline.
Η Ένωση Συντακτών Κύπρου αποκαλύψε χθες ότι η δημοσιογράφος Θεοδοσία Αποστόλου δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της για δημοσίευμα στην ενημερωτική ιστοσελίδα «Larnaka Online».
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Αποστόλου, «ποτέ στη ζωή μου και στην πολιτική μου διαδρομή δεν καλέστηκα να διαχειριστώ απειλές κατά της ζωής της συζύγου μου, της οικογένειας μας και των συνεργατών της».
Όπως επίσης σημειώνει, «έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία Κύπρου και την Δικαιοσύνη ότι θα διαφυλάξουν την ασφάλεια μας αλλά και ότι θα χειριστούν την υπόθεση όπως ορίζουν οι νόμοι της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Αυτούσια η ανάρτηση: