Έκρηξη έξω από αποθήκη στη Λάρνακα - Άγνωστος προσέγγισε την είσοδο και τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό

Έκρηξη έξω από αποθήκη στη Λάρνακα - Άγνωστος προσέγγισε την είσοδο και τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό

Εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής ισχύος τοποθετήθηκε σήμερα τα ξημερώματα από άγνωστο πρόσωπο σε αποθήκη τα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας και από την έκρηξη θρυμματίστηκε η κύρια γυάλινη είσοδος.

Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, είπε ότι «γύρω στις 03:20 της Κυριακής 6 Απριλίου, σημειώθηκε έκρηξη έξω από αποθήκη στην περιοχή Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας. Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από τις μέχρι τώρα εξετάσεις φαίνεται ότι άγνωστο πρόσωπο προσεγγίζει την κύρια είσοδο της αποθήκης όπου και τοποθετεί εκρηκτικό μηχανισμό».

Πρόσθεσε ότι «με την έκρηξη του μηχανισμού θρυμματίστηκε η κύρια γυάλινη είσοδος. Από τις εξετάσεις φαίνεται ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος».

Το ΤΑΕ Λάρνακας σημείωσε ο κ. Χρυσοστόμου «συνεχίζει τις εξετάσεις και έρευνες στην περιοχή και η λήψη καταθέσεων προς εντοπισμό του δράστη που τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.