Έβαζαν φωτιά σε κάδους και έριξαν εμπρηστικό μηχανισμό σε σχολείο στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Έβαζαν φωτιά σε κάδους και έριξαν εμπρηστικό μηχανισμό σε σχολείο στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 17 και 18 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομη συνάθροιση, οχλαγωγία, παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών, πρόκληση κακόβουλης ζημίας, διασάλευση της ειρήνης και πρόκληση ανησυχίας.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα στις 13/04/2025, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για φωτιά σε κάδους απορριμμάτων κοντά σε Γυμνάσιο στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν πέντε κάδους να καίγονται. Παράλληλα, λήφθηκε πληροφορία ότι ήχησε ο συναγερμός σε Δημοτικό της περιοχής.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκε ζημιά σε πόρτα αίθουσας διδασκαλίας, η οποία φαίνεται να προκλήθηκε από ρίψη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού με κροτίδα.

Κατά τη διερεύνηση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 17χρονου και 18χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά τη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE