Τον σταμάτησαν για έλεγχο - Βρήκαν κούτες τσιγάρων και μεγάλο χρηματικό ποσό σε όχημα 24χρονου

Τον σταμάτησαν για έλεγχο - Βρήκαν κούτες τσιγάρων και μεγάλο χρηματικό ποσό σε όχημα 24χρονου

Γύρω στις 10.45π.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά τον ζυγιστικό σταθμό Επισκοπής, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος.

Σε έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε παράνομα καπνικά προϊόντα.

Η καταμέτρηση των καπνικών προϊόντων έγινε από Λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων και όπως διαπιστώθηκε, ο 24χρονος είχε στην κατοχή του 50 κούτες τσιγάρα, 12 κούτες καπνού, καθώς και  μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τα ανευρεθέντα, καθώς και το όχημα του 24χρονου, κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE