Ήρθε Κύπρο…γεμάτος ναρκωτικά – Τα έκρυβε στο σώμα του – Χειροπέδες σε 52χρονο  

Ήρθε Κύπρο…γεμάτος ναρκωτικά – Τα έκρυβε στο σώμα του – Χειροπέδες σε 52χρονο   

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 52 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των δράσεων για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στη Δημοκρατία, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα στις 18/4, στο αεροδρόμιο Πάφου, υπέβαλαν σε έλεγχο τον 52χρονο, ο οποίος αφίχθηκε λίγο νωρίτερα στην Κύπρο, με πτήση από χώρα της Ευρώπης.

Με τη συγκατάθεση του, ο 52χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου μετά από ιατρικές εξετάσεις, εντός του σώματος του εντοπίστηκαν ξένα αντικείμενα. Αυτός κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, απέβαλε αριθμό νάιλον συσκευασιών, με ποσότητα άσπρης σκόνης, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρους 537 γραμμαρίων περίπου.

Ο 52χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα, ενώ το πρωί στις 19/4, εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, διάταγμα οκταήμερης κράτησης του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE