ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη ο καταζητούμενος 65χρονος για την απόπειρα φόνου στο Αυγόρου

Συνελήφθη ο καταζητούμενος 65χρονος για την απόπειρα φόνου στο Αυγόρου

Πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε σοβαρά 67χρονο συγχωριανό του στο Αυγόρου το απόγευμα της Δευτέρας 9/11.

Διαβάστε επίσης: «Έλα γλήορα τζιαί επαίξαν με….» Το τηλεφώνημα του 67χρονου στο γιο του μετά την απόπειρα φόνου και το όνομα που «κάρφωσε»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 65χρονος που καταζητείτο μετά από μαρτυρία του θύματος, αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας του σε περιβόλι στο χωριό Αυγόρου συνελήφθη στις 22:00 το βράδυ μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η Αστυνομία.

Αυτή τη στιγμή όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο φερόμενος ως δράστης  οδηγείται για ανάκριση

Το ιστορικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τέσσερις το απόγευμα 67χρονος γεωργός βρισκόταν στο χωράφι του, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο. Εναντίον του φέρεται να πυροβόλησε ομοχώριος του, ηλικίας 65 χρόνων.

Ο 67χρονος ειδοποίησε το γιο του τηλεφωνικώς λέγοντας του «Έλα γλήορα τζιαί επαίξαν με» με τον ίδιο να πηγαίνει άμεσα στο χωράφι, παρέλαβε τον τραυματισμένο πατέρα του και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο 67χρονος έφερε τραύματα από σφαιρίδια στη πίσω δεξιά πλευρά της κεφαλής του και της δεξιάς ωμοπλάτης του

Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου

 

Διαβάστε επίσης: Απόπειρα φόνου στο Αυγόρου: Πυροβολήθηκε από τον γείτονά του ο Π.Σ.!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στην Ελ. Αμμόχωστο! Σοβαρά στο Νοσοκομείο το θύμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top