Κλείνουν απόψε και οι τρεις λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε σε ποιο σημείο - Πώς να αποφύγετε τα έργα

Κλείνουν απόψε και οι τρεις λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε σε ποιο σημείο - Πώς να αποφύγετε τα έργα

Κλειστό θα είναι τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της περιοχής Κοτσιάτη, απόψε Τετάρτη, 23 Απριλίου, καθώς και το βράδυ της Πέμπτης, [24/04], λόγω ολονύκτιων εργασιών, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι τις 5.30 το πρωί αύριο Πέμπτη, ενώ θα συνεχιστούν και το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι το πρωί της Παρασκευής, [25/04].

Στον αυτοκινητόδρομο θα είναι κλειστές και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου, στο ύψος της εξόδου προς Κοτσιάτη. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στο αντίστοιχο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Κλειστή θα είναι και η έξοδος προς Κοτσιάτη, με την τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Αγία Βαρβάρα και του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται για αφαίρεση και επανεπίστρωση του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο.

Υπενθυμίζεται ότι, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, στο τμήμα παρά τη γέφυρα Καλαβασού, από τις 30 Ιανουαρίου, είναι κλειστός για την κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω εργασιών για επιδιόρθωση και αναβάθμιση της γέφυρας. Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, που λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE