Έγινε κι αυτό: Κηδεύτηκε σήμερα γυναίκα που απεβίωσε… τον περασμένο Σεπτέμβριο – Ποιος ο λόγος

Έγινε κι αυτό: Κηδεύτηκε σήμερα γυναίκα που απεβίωσε… τον περασμένο Σεπτέμβριο – Ποιος ο λόγος

Κηδεύτηκε στη Λάσα της Πάφου η γυναίκα από τη Γερμανία που απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την ταφή της να εκκρεμεί λόγω νομικών διαδικασιών.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Λάσας, Σταύρη Λεβέντη, η ταφή της γυναίκας, που ζούσε στην κοινότητα τα τελευταία 12 χρόνια, διευθετήθηκε από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου διέμενε.

Η γυναίκα κηδεύτηκε σήμερα, Πέμπτη στην κοινότητα, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που βρίσκονταν στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου και συγκεκριμένα από τις 24 Σεπτεμβρίου του 2024, είπε στο ΚΥΠΕ η κ. Λεβέντη. Τα έξοδα της ταφής ανέλαβε ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, συμπλήρωσε.

Η κοινοτάρχης σημείωσε πως ολόκληρη η κοινότητα κινητοποιήθηκε μετά τον θάνατο της γυναίκας, για να γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία, ωστόσο αυτό δεν έγινε κατορθωτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω της διαδικασίας που έπρεπε νομικά να ακολουθηθεί, όπως είπε. Ουδέποτε το Κ.Σ. Λάσας αρνήθηκε να συνεργαστεί για να ταφεί μια συνανθρωπός μας, συμπλήρωσε.

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, Σώζος Μιχαήλ, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως εξαρχής ήθελε να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας, ωστόσο η διαδικασία τον εμπόδιζε. Συνέχισε τις προσπάθειες με την Αστυνομία «για ανθρωπιστικούς λόγους» και κατόπιν τούτου, έγινε κατορθωτό να πραγματοποιηθεί σήμερα η ταφή στην κοινότητα, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE