Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο 27χρονος στη Λευκωσία - «Έμπλεξε» με όσα εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά του

Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο 27χρονος στη Λευκωσία - «Έμπλεξε» με όσα εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά του

Στη σύλληψη 27χρονου από τη Λευκωσία, προχώρησαν χθες μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του Υποσταθμού Λήδρας, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για μη παρουσίαση του κατά την εκδίκαση υποθέσεων του, που αφορούσαν τα αδικήματα της κλοπής.

Ο 27χρονος, εντοπίστηκε χθες 01/05/2025 το απόγευμα σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, όπου σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από πορτοφόλια, τσαντάκια, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών, αρώματα, ρολόγια κ.α.

Ανακρινόμενος προφορικά, παραδέχθηκε ότι τα πιο πάνω, αποτελούν προϊόν κλοπής από διάφορα αυτοκίνητα σε περιοχή της Λευκωσίας και επανασυνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Αυτός, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.