ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακιντζί : Το ψευδοκράτος θα μετουσιωθεί σε μια συνιστώσα πολιτεία

Ακιντζί : Το ψευδοκράτος θα μετουσιωθεί σε μια συνιστώσα πολιτεία

Η δομή της “ΤΔΒΚ” πρέπει να εξελιχθεί σε μια πιο δυνατή οντότητα, καθώς σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία στο κυπριακό, θα είναι μια από τις συνιστώσες πολιτείες του ομόσπονδου κράτους που θα δημιουργηθεί δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης λέγοντας ότι το ψευδοκράτος θα μετουσιωθεί σε μια συνιστώσα πολιτεία.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο Μουσταφά Ακιντζί μιλούσε χτες κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που είχε στο “προεδρικό” και σημείωσε πως με την ενδυνάμωση της δημοκρατίας και της οικονομίας της τ/κ κοινότητας, τόσο πιο έτοιμο θα είναι το κράτος της “ΤΔΒΚ” - κατά την έκφρασή του - για την ομόσπονδη δομή. Είναι μια παράλληλη διαδικασία, πρόσθεσε, το να προσπαθείς από τη μια για τη λύση και από την άλλη για να γίνει το ψευδοκράτος μια πιο δυνατή δομή.

Εργάζονται, σημείωσε, για μια λύση που θα μπορεί να είναι αποδεκτή και από τις δύο κοινότητες, οι οποίες θα μπορούν να ζήσουν με ασφάλεια στη βάση της πολιτικής ισότητας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top