Video: Οδηγός σταμάτησε στη μέση του αυτοκινητόδρομου, προκάλεσε καραμπόλα και έφυγε... ανενόχλητος

Video: Οδηγός σταμάτησε στη μέση του αυτοκινητόδρομου, προκάλεσε καραμπόλα και έφυγε... ανενόχλητος

Μία απίστευτη καραμπόλα σημειώθηκε στο Οχάιο, με τον οδηγό ενός βαν να ακινητοποιεί το όχημά του στη μέση ενός μεγάλου αυτοκινητόδρομου και αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε, εκείνος βάζει μπρος και απομακρύνεται ανενόχλητος.

Η καραμπόλα έγινε στον αυτοκινητόδρομο 71 του South Columbus το απόγευμα της Τετάρτης, με τις κάμερες κυκλοφορίας του Υπουργείου Μεταφορών στο Οχάιο να καταγράφουν τη στιγμή και το σχετικό βίντεο να γίνεται viral στα social media. Το βίντεο δείχνει ένα κόκκινο όχημα να κινείται στην κεντρική λωρίδα ενός τμήματος τριών λωρίδων κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου και να σταματάει στη μέση.

Πρόκειται για ένα μίνι βαν, το οποίο είχε αναμμένο το φλας και φαινόταν να έχει χάσει την έξοδο. Το βαν σταμάτησε εντελώς, αναγκάζοντας δύο οχήματα που πλησίαζαν να σταματήσουν και αυτά από πίσω του. Αλλά τότε, ένα άλλο όχημα που πλησίαζε, ένα ασημί βαν, δεν μπόρεσε να σταματήσει και χτύπησε το μπροστινό προκαλώντας καραμπόλα. Αμέσως μετά όμως, ο οδηγός του μίνι βαν που προκάλεσε το τροχαίο έβαλε μπρος και χάθηκε.

Ο Ματ Μπρούνινγκ, γραμματέας Τύπου της ODOT, δήλωσε στο FOX 8 News ότι δημοσίευσαν το βίντεο ελπίζοντας ότι θα δείξουν στους άλλους οδηγούς τι δεν πρέπει να κάνουν. Ισχυρίστηκε πως ο οδηγός του μίνι βαν «σταμάτησε επειδή κατά πάσα πιθανότητα έχασε την έξοδο στην οποία ήθελε να βγει». Πρόσθεσε πως υπάρχουν πάνω από 5.500 έξοδοι σε όλη την πολιτεία του Οχάιο. «Αν χάσετε μία, υπάρχει άλλη λίγο πιο κάτω στον δρόμο. Αυτό που έκανε αυτός ο οδηγός είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε κανείς να κάνει».

Μέχρι στιγμής, ο οδηγός που προκάλεσε την καραμπόλα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

*Με πληροφορίες από Fox 8 News

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.