LIFESTYLE

Κλέλια Γ: 9+1 ιστορίες που δεν ξέρετε και θέλετε να μάθετε για τo «Twitter girl» των καλλιστείων

Κλέλια Γ: 9+1 ιστορίες που δεν ξέρετε και θέλετε να μάθετε για τo «Twitter girl» των καλλιστείων

Σας αρέσει να την «πειράζετε» σε κάθε live του διαγωνισμού ομορφιάς, αλλά δεν είστε πάντα προετοιμασμένοι για τις αποστομωτικές της απαντήσεις!

Η Κλέλια Γιασεμίδου, ίσως η πιο γλυκιά φατσούλα της κυπριακής τηλεόρασης, αποκαλύπτεται στο περιοδικό «ΟΚ» και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις, που θα θέλατε κι εσείς να της κάνετε.

Διαβάστε λοιπόν και μάθετε ποια ακριβώς είναι:

 

•Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα πανέμορφο χωριό, το Μαρώνι, που είναι κοντά στη θάλασσα! Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ανέμελα και γεμάτα ζωή. Ούσα μοναχοπαίδι με μοναδική παρέα το ποδήλατό μου, εξερευνούσα την κάθε γωνία του χωριού και ενθουσιαζόμουν με κάθε "μεγάλη" στα μάτια μου, ανακάλυψη. Από μικρό παιδί ήμουν δραστήρια και συνάμα τελειομανής, κάτι που με δυσκόλεψε στο σχολείο, αφού ήθελα να είμαι μέσα σε όλα.  

  1. •Ο χώρος της μόδας και της ομορφιάς δεν ήταν ανέκαθεν στο μυαλό μου, με κέρδισε στην εφηβική μου ηλικία, όπου μου κίνησε το ενδιαφέρον και αντιλήφθηκα ότι θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Παρόλα αυτά, προτεραιότητά μου ήταν πάντοτε οι σπουδές μου. Είχα ως κύριο στόχο την πνευματική μου καλλιέργεια και την εσωτερική μου εξέλιξη και ακολούθως γιατί όχι και την εξωτερική.
  2. •Όταν κατέκτησα τον τίτλο της Star Κύπρος 2008, δεν ήμουν σε θέση να αξιολογήσω τη σημασία του και το όφελος που θα μου πρόσφερε στη μετέπειτα πορεία μου στο χώρο της μόδας και κατ' επέκταση στην τηλεόραση. Κατά τη δική μου άποψη ο συνδυασμός ισχυρής προσωπικότητας, αλλά και ομορφιάς είναι τα δυνατότερα προσόντα που πρέπει να έχει μια Star.
  3. •Αν έρθει η κατάλληλη πρόταση για να παρουσιάσω μια δική μου εκπομπή, με ένα κόνσεπτ που να μου ταιριάζει, σίγουρα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Παρόλα αυτά μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και δεν σταματώ να μαθαίνω και να αποκτώ εμπειρίες. Όσον αφορά στο είδος της εκπομπής, θεωρώ ότι υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να κρίνουν σε τι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω καλύτερα.
  4. •Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει ο ανταγωνισμός, αλλά σίγουρα στο χώρο της τηλεόρασης υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που ασχολήθηκε με την τηλεόραση και δεν βίωσε "πόλεμο", έτσι και εγώ το ένιωσα στο παρελθόν. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένη στη δουλειά μου όμως και να μη δίνω σημασία σε τέτοιες προθέσεις.
  5. •Εκτός από την ενασχόλησή μου με την τηλεόραση, είμαι και brand manager στο κατάστημα Ermarolla Stylebar και αυτό από μόνο του έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά το απολαμβάνω στο έπακρον. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να τον περνώ με καλή παρέα στο σπίτι.
  6. •Εννοείται ότι μαγειρεύω και γενικά φροντίζω τους ανθρώπους που αγαπώ, είναι ένα από τα στοιχεία που πήρα από τη μαμά μου, που είναι ιδιαίτερα περιποιητική με τους ανθρώπους!
  7. •Η γυμναστική είναι μέρος της ζωής μου, είναι κάτι που με χαλαρώνει και με γεμίζει ενέργεια. Δεν έχω κάποιο μυστικό ομορφιάς πίνω όμως πολύ νερό και τρέφομαι σωστά και υγιεινά.
  8. •Γενικά μου αρέσει το casual ντύσιμο και έχω μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια. Ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές από το εξωτερικό είναι ο Olivier Rousteing του οίκου Balmain.
  9. •Δεν έχω στο μυαλό μου το ιδανικό πρότυπο του άντρα, αλλά σίγουρα το χιούμορ είναι αυτό που με γοητεύει περισσότερο στον άλλο. Η προσωπική μου ζωή όμως, είναι καθαρά προσωπική...          

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top