Δύο ημέρες στο κελί για το εργατικό ατύχημα ο εργολάβος στη Λεμεσό

Δύο ημέρες στο κελί για το εργατικό ατύχημα ο εργολάβος στη Λεμεσό

Υπό διήμερη κράτηση τέθηκε ο 43 ετών εργολάβος οικοδομής στη Γερμασόγεια, που συνελήφθη σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Κωνσταντίνου 42 ετών την περασμένη Τετάρτη.

Ο εργολάβος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας για αδικήματα πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα. Οι ανακριτές θεωρούν ότι ο εργολάβος παρενέβη στη σκηνή μετά το δυστύχημα για να καλυφθεί με ξύλα η οπή του φρεατίου.

Η διαδικασία προσωποκράτησης διεξήχθη στο Επαρχιακό Δικαστήριο, στην παρουσία του δικηγόρου, καθώς ο ύποπτος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE