Σωτήρης Ιωάννου: “Πολιτική υποκρισία, η στάση Τασούλα”

Σωτήρης Ιωάννου: “Πολιτική υποκρισία, η στάση Τασούλα”

Απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου, στη στάση που τήρησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος απέκλεισε από τις επαφές που είχε κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην Κύπρο, το ΕΛΑΜ.

Ως γνωστό, η Ελληνική κυβέρνηση, θεωρεί το ΕΛΑΜ, προέκταση της Χρυσής Αυγής, λόγω της στενής σχέση που διατηρούσε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, με τον ιδρυτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο Σωτήρης Ιωάννου, έκανε μάλιστα λόγο, για πολιτική υποκρισία, λέγοντας πως, “αυτός που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του απέναντι σε ένα κόμμα που ο λαός το τίμησε με ένα ποσοστό 11% στις τελευταίες ευρωεκλογές, είναι ο ίδιος και όχι εμείς”.

Όπως είπε, αυτές τις μέρες, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντάται με την Πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, η οποία είναι επικεφαλής της ομάδας του ECR, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE