Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 26χρονου - Τι κατέδειξε

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 26χρονου - Τι κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 26χρονου Nalla Naveen από την Ινδία, που έχασε την ζωή του μετά από θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ, συνεπεία κακώσεων στη θωρακική αορτή, ζωτικών οργάνων και σώματος, λόγω του τροχαίου δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 8.30μ.μ. την Παρασκευή (9/5), ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το δεύτερο αυτοκίνητο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος Nalla Naveen από την Ινδία. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE