Κόνι Μεταξά για τα σχόλια που δέχεται: «Όταν θα είσαι γριά, θα θυμάσαι τι σκεφτόσουν εσύ για εσένα και όχι οι άλλοι»

Κόνι Μεταξά για τα σχόλια που δέχεται: «Όταν θα είσαι γριά, θα θυμάσαι τι σκεφτόσουν εσύ για εσένα και όχι οι άλλοι»

Τρία χαρακτηριστικά κοιτάζει η Κόνι Μεταξά σε έναν άντρα και αποκάλυψε ποια είναι αυτά σε ένα story που έκανε στα social media.

Η τραγουδίστρια σημείωσε μεταξύ άλλων, πως ένα από αυτά είναι το χιούμορ. Σε ένα σύντομο Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου, η Κόνι Μεταξά απάντησε σε μερικά από τα πιο συχνά ερωτήματα που δέχεται, με τη θεματολογία να επικεντρώνεται κυρίως στην προσωπική της ζωή.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε, ξεχώρισε εκείνη που αφορούσε τα χαρακτηριστικά που εκτιμά, αλλά και αποφεύγει, σε έναν άντρα.

Δείτε βίντεο στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Στις προσδοκίες που διατηρεί για την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφέρθηκε την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤnews, επαναλαμβάνοντας εκ νέου ότι η λύση των δύο κρατών απορρίπτεται εξ ορισμού.