Νέες συλλήψεις: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λακατάμεια

Νέες συλλήψεις: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λακατάμεια

Άλλα δύο πρόσωπα συνέλαβε πριν από λίγο η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων για την επίθεση, που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή σε σωματείο στη Λακατάμεια.

Πρόκειται για ένα 22χρονο και ένα 32χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα:

  1. Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
  2. Παράνομη είσοδος
  3. Οχλαγωγία
  4. Κακόβουλη ζημιά
  5. Κατοχή επιθετικών οργάνων
  6. Πρόσωπο που καταλαμβάνεται οπλισμένο, με σκοπό διάπραξης κακουργήματος
  7. Οπλοφορία προς διέγερση τρόμου
  8. Ανησυχία
  9. Επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματός κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE