Ανάγκες σε τρόφιμα για δύο οικογένειες με ανήλικα - «Χρειάζομαι φαγητό για το μωρό»

Ανάγκες σε τρόφιμα για δύο οικογένειες με ανήλικα - «Χρειάζομαι φαγητό για το μωρό»

Η εθελοντική ομάδα "For a Better World" απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε δύο οικογένειες που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και χρειάζονται άμεση στήριξη. Με στόχο την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων που βιώνουν σοβαρές δυσκολίες, η ομάδα καλεί όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η πρώτη περίπτωση αφορά μια οικογένεια με ένα παιδάκι, όπου η μητέρα έχασε πρόσφατα τη δουλειά της λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οι ανάγκες της περιορίζονται κυρίως σε τρόφιμα και είδη ψυγείου.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά μια μονογονεϊκή οικογένεια, με μια μητέρα που εργάζεται και ζει στο ενοίκιο, όμως δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις βασικές ανάγκες. Και σε αυτή την περίπτωση, η βοήθεια σε τρόφιμα και είδη ψυγείου θα ήταν ιδιαίτερα πολύτιμη.

Η ομάδας καλεί όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν βοήθεια να επικοινωνήσουν άμεσα μέσω μηνύματος στη σελίδα της.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE