Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τον πατέρα του και τηλεφώνησε στην Αστυνομία - Οι πρώτες πληροφορίες
Γύρω στις 04:25, 48χρονος κάτοικος Λεμεσού τηλεφώνησε στο ΤΑΕ Λεμεσού και ανέφερε πως μαχαίρωσε θανάσιμα τον 81χρονο πατέρα του.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σχολείο για εξετάσεις ενώ η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε σε παγκάκια που βρίσκονταν εντός του σχολείου, με αποτέλεσμα να καταστραφούν και να προκληθούν ζημιές σε πινακίδα ανακοινώσεων και την τοχοποιεία.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έτρεχε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική - Έβαλαν φωτιά σε σχολικό εξοπλισμό σε αυλή Γυμνασίου
Επίσης όπως διαπιστώθηκε αναγράφηκαν και κάποια συνθήματα στους τοίχους του γυμνασίου, το περιεχόμενο των οποίων αξιολογείται.
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία για τη διενέργεια εξετάσεων και τη συλλογή τεκμηρίων στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.
Μέλη της ΑΔΕ Λαρνακας επισκέφθηκαν εκ νέου σήμερα το σχολείο. Γίνονται εξετάσεις και στην γειτνιαζουσα περιοχή για εξασφάλιση μαρτυρίας σε σχέση με τα πρόσωπα που ενέχονται
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις