Μειωμένη παροχή νερού αύριο στα υποστατικά του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας

Μειωμένη παροχή νερού αύριο στα υποστατικά του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας

Μειωμένη παροχή νερού θα παρατηρηθεί αύριο Τρίτη 3 Ιουνίου σε όλα τα υποστατικά που βρίσκονται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας αύριο Τρίτη, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 15:00 , θα παρατηρηθεί μειωμένη παροχή νερού σε όλα τα υποστατικά εκατέρωθεν του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, από τον κόμβο του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης μέχρι το ύψος της παραλίας του ΚΟΤ.

Η διακοπή «οφείλεται σε προγραμματισμένες εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας (Φάση Γ΄)», του Τμήματος Δημοσίων Έργων».

Οι καταναλωτές καλούνται να διαχειριστούν με φειδώ τη χρήση νερού, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους από τα αποθέματα που διαθέτουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών τους.

Ο ΕΟΑ «εκφράζει τη λύπη του για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία και ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και τη συνεργασία του».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE