Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Το συγκρότημα «Eagles Of Death Metal», από την Καλιφόρνια, βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου του Μπατακλάν και η μπάντα... τα δίνει όλα, μπροστά σε ένα κοινό αποτελούμενο από περίπου 1.500 νέους και νέες.
Κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Όλοι τους βρίσκονταν εκεί, για μία νύχτα διασκέδασης υπό τους ήχους του αγαπημένου τους συγκροτήματος. Κι όμως, μέσα σε 21 δευτερόλεπτα - όσο, δηλαδή, διαρκεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Guardian- η διασκέδαση μετατράπηκε σε τρόμο.
Στο παρακάτω οπτικό υλικό, που «ανέβασε» στην ηλεκτρονική της σελίδα η βρετανική εφημερίδα, παρακολουθούμε το καλιφορνέζικο συγκρότημα να βρίσκεται επί σκηνής, παίζοντας ένα από τα κομμάτια του. Ξαφνικά, οι ήχοι της metal μουσικής μπλέκονται με εκείνους των πυροβολισμών των εισβολέων στο θέατρο.
Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του ντράμερ του συγκροτήματος, ο οποίος σχεδόν αμέσως αφήνει τα ντραμς του και σκύβει να καλυφθεί από τα πυρά.
Πηγή protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις