ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΚΑΝ: Επεισοδιακή καταδίωξη 31χρονου με κόκα και κάνναβη - Προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη

ΥΚΑΝ: Επεισοδιακή καταδίωξη 31χρονου με κόκα και κάνναβη - Προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη

Επεισοδιακό ήταν το Σάββατο 14/11 για τα μέλη της ΥΚΑΝ όπου έθεσαν υπο παρακολούθηση 31χρονο ο οποίος είχε στην κατοχή του ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, γραμμάρια κοκαΐνης, αποτσίγαρα με κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ εντοπίστηκαν στο σπίτι 31χρονου στη Δερύνεια ο οποίος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω 16:30 το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία 31χρονου στην Δερύνεια.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης ο 31χρονος θεάθηκε να εξέρχεται από την οικία του και να μεταβαίνει πεζός σε ανοικτή περιοχή που βρίσκεται απέναντι.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ τον πλησίασαν για να τον ανακόψουν και μόλις τους αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα να ανακοπεί μερικά μέτρα πιο κάτω.

Κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου που διενεργήθηκε στον 31χρονο εντοπίστηκε στην αριστερή τσέπη του παντελονιού του, τεμάχιο χαρτί, που περιείχε ένα νάιλον σακουλάκι με ποσότητα άσπρης σκόνης -κοκαΐνης βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Η κοκαΐνη παραλήφθηκε ως τεκμήριο και ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος ακολούθησε έρευνα  στην οικία του κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν σε τασάκι στο σαλόνι δύο χειροποίητα αποτσίγαρα με κάνναβη τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Επίσης παραλήφθηκε το χρηματικό πόσο των 650 ευρώ για το οποίο ο 31χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου ανακρινόμενος αρνείται  οποιαδήποτε ανάμειξη του στην υπόθεση και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.

Πηγή ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top