Στην εντατική 40χρονος που τον δάγκωσε οχιά στην Εύβοια

Στην εντατική 40χρονος που τον δάγκωσε οχιά στην Εύβοια

Με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε αντιμέτωπος ένας 40χρονος στην Εύβοια, ο οποίος δαγκώθηκε από οχιά, την ώρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες σε ένα χωράφι.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει ο ιστότοπος eviaonline, συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας - ανήμρα του Αγίου Πνεύματος - στην περιοχή Βρυσάκια στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και είχε ως αποτέλσμα ο 40χρονος να εισαχθεί στην εντατική.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο, ο άνδρας φορούσε γάντια, τα οποία ωστόσο το δάγκωμα του φιδιού διαπέρασε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE