Τραγωδία σε τουριστικό σκάφος στην Ελλάδα: Νεκρός εντοπίστηκε 38χρονος, μέλος του πληρώματος

Τραγωδία σε τουριστικό σκάφος στην Ελλάδα: Νεκρός εντοπίστηκε 38χρονος, μέλος του πληρώματος

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/6) σε επιβατηγό-τουριστικό σκάφος που εκτελούσε περιηγητικό πλου από τη Μαρίνα Αλίμου,(Ελλάδα) όταν ένας 38χρονος αλλοδαπός, μέλος του πληρώματος, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του σκάφους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως καμαρώτος, βρέθηκε κλειδωμένος στις τουαλέτες του πλοίου και έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

O άτυχος άνδρας αναζητείτο από πλήρωμα. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE