Μέση Ανατολή: Άρχισε η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Μέση Ανατολή: Άρχισε η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Άρχισε γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Παρασκευής η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, που συγκάλεσε λόγω των εξελίξεων στην περιοχή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος και προεδρεύει.

Στην συνεδρία συμμετέχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Αμυνας και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κόμπος, Βασίλης Πάλμας και Αλέξης Βαφεάδης, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΣΕΑ και επικεφαλής της ΚΥΠ, Τάσος Τζιωνής, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Θεμιστός Αρναούτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του ΠτΔ, Δώρος Βενέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά την ενεργοποίηση του Εθνικού Σχεδίου «Εστία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE