LIFESTYLE

«Mπαμ και κάτω…» Ξανά ερωτευμένος δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής! Δείτε τη νέα του σύντροφο

«Mπαμ και κάτω…» Ξανά ερωτευμένος δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής! Δείτε τη νέα του σύντροφο

Ο Λάμπης Λιβιεράτος χαμογελά ξανά μετά το χωρισμό του από την Εύη Αδάμ.Ο τραγουδιστής είναι ξανά ερωτευμένος και πρώτη φορά τον βλέπουμε τόσο διαχυτικό μετά τις δυσκολίες που πέρασε.

Μετά από μια προσωπική περιπέτεια και ένα διαζύγιο ο Λάμπης Λιβιεράτος φαίνεται ότι είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. 'Η μάλλον τη γύρισε ήδη. 

Ο τραγουδιστής εδώ και καιρό ζει τον έρωτα μετ η νέα καλλονή σύντροφή του, Βιιολέτα Ταγκάλου. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε πριν από λίγες ημέρες να διασκεδάζουν παρέα στο νυχτερινό κέντρο VOX. 

«Η Βιολέτα ήταν πολύ τρυφερή και στοργική μαζί του. Τον αγκάλιαζε και τον φιλούσε σχεδόν όση ώρα παρέμειναν στο κέντρο», αποκάλυψε στο “ΟΚ!” άνθρωπος που τους συνάντησε εκεί! Ο τραγουδιστής, προς το παρόν πάντως, δεν έχει αποκαλύψει κάτι για τη νέα του σχέση, αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες θέλουν τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Βιολέτα Ταγκάλου να συνεργάζονται και επαγγελματικά. 

Πηγή: Υου και Ok

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top