LIFESTYLE

Star Κύπρος: Πρώην συνεργάτης του Λιάγκα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα! «Ίσως κάποιοι να μην ξέρουν ότι Κύπρος και Ελλάδα έχουν τον ίδιο εθνικό ύμνο»

Star Κύπρος: Πρώην συνεργάτης του Λιάγκα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα! «Ίσως κάποιοι να μην ξέρουν ότι Κύπρος και Ελλάδα έχουν τον ίδιο εθνικό ύμνο»

«Σταυρώνουν» ένα κορίτσι 17χρονών γιατί είπε αυτό που σκέφτηκε και παίρνει θεση για πρώτη φορά ο Τάσος Θεοδώρου, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κύπρο. Ο ίδιος όμως πριν μερικά χρόνια ήταν συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του Mega.

Διαβάστε επίσης: Είρωνας και κακός ο Λιάγκας! Παραδίδει μαθήματα παρουσίασης στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και κράζει τους κριτές του Star Κύπρος

Ο χαμός που γίνεται σε Κύπρο και Ελλάδα για την απάντηση της Έλενας Χαραλάμπους στο Star Κύπρος, έχει πάρει διαστάσεις «Εθνικής κόντρας» με τις δηλώσεις και τα καρφιά να δίνουν και να παίρνουν εκατέρωθεν.

Μάλιστα ο κ. Λιάγκας αφού παρέδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και είπε τους Κύπριους δημοσιογράφους ούτε λίγο ούτε πολύ αμόρφωτους, επανήλθε σήμερα και δήλωσε ξανά ενοχλημένος με την διόρθωση που έγινε αφού ούτε καλλιτέχνη θεωρεί τον Διονύσιο Σολωμό.

Στις κακεντρεχείς δηλώσεις του αλλά και σε όλα όσα ειπώθηκαν απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τάσος Θεοδώρου γράφοντας:

Εκπροσωπεί ή όχι ο Διονύσιος Σολωμός τον ελληνισμό στο εξωτερικό; 
Οι μαθητές στην Κύπρο, γεννιούνται και μεγαλώνουν με τον Εθνικό ύμνο του Σολωμού.

Ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν (;) ότι η Κύπρος έχει τον ίδιο Εθνικό ύμνο με την Ελλάδα. 
Ως Εθνικό ύμνο του ελληνισμού.

Όταν ένας Κύπριος αθλητής ανεβαίνει στο υψηλότερο βάθρο, ποιος εθνικός ύμνος ακούγεται; 

Ο Κύπριος, ως αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνισμού έχει κάθε ηθικό δικαίωμα να θεωρεί τον Σολωμό και Κύπριο, διότι οι ιδέες και η κληρονομιά του ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ.

Καταθέτω για πρώτη φορά την άποψή μου, ίσως και τελευταία. ίσως κάποιοι διαφωνήσουν έντονα και μου τα χώσουν. Δεν μπορώ να δεχθώ όμως ότι "σταυρώνουμε" ένα κορίτσι γιατί είπε αυτό που σκέφτηκε και κάποιοι κάθονται χαλαρά στον καναπέ τους ή σε πάνελ και το ξεσκίζουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top